Nieuwsbrief herfst 2023

Home  >>  Nieuws  >>  Nieuwsbrief herfst 2023

Nieuwsbrief herfst 2023

On november 20, 2023, Posted by , In Nieuws, With No Comments

 

November 2023: Normaal gesproken was rond dit tijdstip een uitnodiging voor de snertmiddag geweest. Echter de stelling van de molen wordt gerestaureerd. Uit veiligheidsoverweging is het niet mogelijk de snertmiddag in november te organiseren. We hebben besloten de snertmiddag op 2 maart 2024 te organiseren. 

Kerstmarkt: Wat wel doorgaat, is onze aanwezigheid op de Kerstmarkt in Vreeland op 9 december 2023 vanaf 15:30 uur. Daar verkopen we voor € 6,75 een kant en klaar kerstcake-pakket met recept en cakevorm. Alleen zelf de ingrediënten mengen, eitjes en boter toevoegen, in de cakevorm doen en bakken maar. Ook is het mogelijk via de website van de molen – www.korenmolenderuiter.nl te bestellen. Op 16 en 23 december op de molen ophalen en afrekenen. U steunt de molen en de molenaars. 

Vrienden van de molen: U draagt de molen een warm-hart toe door de jaarlijkse bijdrage van minimaal €25,00 op de rekening van Stichting “Molen de Ruiter”, Vreeland, NL84 RABO 0370 6029 51 (RABO Bank) te storten. Heeft u het voor 2023 al gedaan, dank. Is het u ontschoten, dan kunt u alsnog op genoemde rekeningnummer uw bijdrage over maken. 

 We zijn nog steeds opzoek naar nieuwe vrienden voor de molen. Weet u iemand in de naaste omgeving of familie die de molen een warm hart toedraagt, schroom niet om ze op te geven via het inschrijfformulier wat op de molen is te verkrijgen. Een welkomst geschenk ligt voor de nieuwe vriend klaar. 

 

Comments are closed.